Hoe kan ik een geplande taak toevoegen (cronjob)?

Een Cronjob is de goede manier om een terugkerende taak te programmeren die uitgevoerd wordt door een script dat in uw account gehost is.

1. Zorg ervoor dat het te herhalen script geüpload is naar uw bestandssysteem.

2. Log in op uw My.Register.eu hosting controlepaneel (https://my.register.eu/nl).

3. Kies bovenaan 'Mijn Producten' > 'Webhosting'.

Web hosting

4. U ziet nu een lijst met uw hosts. Klik op 'Hosting Details' bij de host waarvoor u een taak wil plannen.

Lijst van hosts

5. Bij het verticale menu links kiest u 'Geplande taken'.

Hosting details

6. Klik op ‘+ Cronjob toevoegen’.

Geplande taken

7. Gebruik de radio buttons om de frequentie aan te passen. Tip: bekijk de boodschap bovenaan, die evolueert naargelang uw input - het zal u helpen bij de timing.

8. Kies onderaan de domeinnaam en voeg het pad toe waarnaar het script geüpload was.

Geplande taken formulier

9. Klik op 'Genereer geplande taak'.

Geplande taken aangemaakt